Tanden bleken in de buurt van Utrecht

Misschien heb je al zitten nadenken over het bleken van je tanden, en wil je het graag laten doen. In Nederland bestaan er veel plaatsen waar je het kunt laten doen, maar in steden is natuurlijk altijd veel meer keuze dan bijvoorbeeld op het platte land. Hopelijk woon jij dan in de buurt van een stad!

Om jou wat meer informatie te geven over verschillende manieren om je tanden te bleken en de plaatsen waar je dit kunt laten doen, bespreek ik in dit artikel plaatsen in de buurt van Utrecht waar je je tanden kunt laten bleken.

1. The White Smile Company

In het centrum van Utrecht zit een van de bekendste tandbleeksalons van Nederland. Niet omdat hij is gevestigd in Utrecht, maar omdat er 7 vestigingen zijn verspreid door heel Nederland. medium

Bij The White Smile Company kun je verschillende soorten behandelingen laten uitvoeren, bijvoorbeeld met of zonder waterstofperoxide.
Er bestaan in grote lijnen 4 soorten behandelingen die je bij The White Smile Company kunt laten doen. De prijzen die hieronder staan zijn tijdelijke acties, dus ze zouden nog kunnen verhogen of veranderen.

  • Basis behandeling  t.w.v. €59. Hierbij krijg je 1 behandeling en kun je je tanden tot 4 tinten lichter krijgen.
  • Intensive behandeling t.w.v. €89. Je krijgt 2 behandelingen waarmee je tanden tot 7 tinten lichter kunnen worden.
  • Premium behandeling t.w.v. €129. 3 behandelingen om je tanden tot maximaal 10 tinten lichter te krijgen.
  • VIP behandeling t.w.v. €179. In 5 behandelingen kun je je tanden 14 tinten lichter krijgen.

Op de website staat dat er in deze salons een tandarts aanwezig is. Als dit ook echt zo is, dan is het een voordeel, aangezien het belangrijk is dat de toestand van je gebit eerst wordt gecontroleerd voordat je een behandeling krijgt, want bleken met gaatjes of andere tandproblemen is geen goed idee!

 

2. Dare2Smile

In de Meern net buiten Utrecht zit Dare2Smile, een bleeksalon die is opgericht door een mondhygiëniste. Je kunt er dus naast bleken, ook terecht voor je mondhygiëne. Dit is een voordeel, want het betekent dat deze persoon weet waar het over gaat en wat wel of niet goed is voor je tanden.

tanden-bleken-bij-dare2smile-voor-99-euro

Er is 1 behandeling die je kunt ondergaan. Het is een pakket van 3 behandelingen voor €129. Hierbij krijg je dan 3 keer een behandeling die 15 minuten duurt. Wat nog een extra voordeel is, is dat je niet 3 keer hoeft terug te komen. De behandeling duurt in totaal ongeveer een uur, want er wordt 3 keer opnieuw een gel aangebracht die dan voor 15 minuten gaat inwerken.

3. White Shine

Deze tandbleeksalon zit in Hilversum, een half uurtje van Utrecht vandaan als je met de auto gaat. Op de website staat er dat er keuze is uit 5 behandelingen. Zie op de afbeelding hieronder welk soort behandelingen er te verkrijgen zijn.

 

White shine

Een losse behandeling duurt, zoals bij vele andere salons ook het geval is, 15 minuten. Je kunt verschillende combinaties kiezen en je kunt zelfs ook met zijn tweeën gaan!

Dit bedrijf maakt reclame via de vlogger Enzo Knol, die de behandeling voor zijn vriendin kocht en het ook zelf liet doen. Dit is natuurlijk goede reclame, want in het uitgebreide, 20 minuten durende filmpje zie je hoe de behandeling werkt en wat het resultaat is. Omdat veel mensen de vlogger volgen, zullen ook velen het idee krijgen bij deze salon hun tanden te laten bleken bij het zien van dit filmpje.

Niet de enige plaatsen om je tanden te bleken

Natuurlijk zijn de 3 hierboven vernoemde salons niet de enige waar je in Utrecht en omgeving je tanden kunt laten bleken. Ook bij tandartsen, zonnecentra of schoonheidssalons kun je terecht voor een tandbleekbehandeling. ShineNagelstudio_1031_0
Zoals je kunt lezen is een behandeling vrij duur, dus je moet er wat voor over hebben. Wat je natuurlijk ook kunt doen dat een stuk voordeliger is, is zelf thuis je tanden bleken! Tegenwoordig zijn de tandbleekproducten voor thuisgebruik van hele goede kwaliteit en kun je ook hiermee mooie resultaten behalen, voor een veel lagere prijs. 

Er is keuze uit bleekstrips, bleekpennen, tandbleeksets voor thuisgebruik en tandpasta’s. Natuurlijk zijn niet al deze producten even geschikt en effectief. Wij hebben voor je uitgezocht welke producten goed zijn en ook veilig om zelf te gebruiken, want je wilt natuurlijk geen pijn krijgen. 2016-04-21_1006
De tandbleekset voor thuisgebruik is favoriet bij veel mensen, omdat je een goed resultaat behaalt, het is gemakkelijk in gebruik en je krijgt er ook geen pijn van, in tegenstelling tot bij het gebruik van bijvoorbeeld whitening strips.

Hopelijk vind je een goed product in onze lijst met beste tandbleekproducten en kun je binnenkort breed lachend aankomen op elk feestje!

Laat een bericht achter: