Voor jou getest: iWhite Instant | Review

Iwhite instant review

 

Ben jij niet tevreden over de kleur van je tanden?

De goedkoopste manier om de onzekerheid over je gebit weg te nemen is door gebruik te maken van een tandbleekmiddel voor thuisgebruik.

Thuis tanden bleken is goedkoper dan een behandeling bij een tandarts en je kunt het eenvoudig thuis doen! Het probleem is echter dat niet elk product het gewenste resultaat oplevert en de ervaringen verschillen. Sommige producten kunnen zelfs schade aan je tanden en tandvlees veroorzaken.

 

iWhite Instant

Daarom bespreek ik in deze review het iWhite Instant pakket. Online is iWhite een veelbesproken product met uiteenlopende recensies.

Het is een product dat je op internet kunt bestellen, maar je kunt het ook kopen bij de apotheek of drogisterijen zoals de kruidvat en etos.

Hieronder lees je of iWhite Instant een garantie biedt op wittere tanden en of het veilig is.

 

Wat zit er in een iWhite Instant pakket

Het iWhite Instant pakket bevat 10 bitjes die al gevuld zijn met bleekgel. Vandaar de naam “iWhite Instant“.

Dit betekent dat je er niet zoveel meer aan hoeft te doen. Je moet enkel de bitjes uit de verpakking halen en in je mond plaatsten.

Het betekent ook dat je de bitjes niet naar je gebit kunt vormen, wat ik een minpunt vind. Ieder gebit is immers anders!

 

iWhite teeth whitening kit boots review

Inhoud iWhite instant

De bleekgel in de bitjes bevat minder dan 0,1% waterstofperoxide, waarmee het product dus voldoet aan de Europese richtlijnen, en dus veilig is.

 

Geen LED-lamp

Wat ik ook jammer vind, is dat er geen LED-lamp bij het product wordt gegeven. Dit is het soort lamp dat een tandarts ook gebruikt bij zijn/haar behandelingen, en het LED-licht versterkt de werking van bleekgel.

Maar uiteindelijk ben je benieuwd naar het effect van het product op de kleur van je tanden.

 

Echt effect met iWhite Instant?

Nadat je de bitjes in je mond hebt geplaatst, moet je ze 20 minuten laten zitten. Dit bleekproces verloopt soepel mits het bitje goed op je tanden past, wat helaas niet bij iedereen zo is. Na een half uur kun je het resultaat in de spiegel bekijken.

Na de eerste behandeling zie je nog geen fantastische resultaten, de meeste mensen beginnen pas na 4-5 behandelingen een beetje resultaat te zien.

Geen resultaat

Geen merkbaar verschil

 

Als een ervaringsdeskundige kan ik je vertellen dat dit soort producten vaker teleurstellen dan verassen. Lees maar eens een aantal willekeurige reviews op blogs of fora, en je zult zien dat de meeste mensen geen resultaat zien bij gebruik van dit product.

 

iWhite Instant, een aanrader?

Nu wil je natuurlijk weten of ik iWhite aanraad als het bleekproduct voor je tanden.

iWhite Instant is gemakkelijk te gebruikten, maar je hebt geen garantie op echt wittere tanden.

Daarnaast biedt iWhite Instant ook geen financiële garantie. Als het product niet werkt zoals jij hoopte dat het zou werken, dan ben je de investering die je hebt gedaan kwijt. Er is geen niet-goed-geld-terug-garantie.

 

Unknown

Geen “niet-goed-geld-terug” garantie

Als er geen betere alternatieven zouden zijn, dan kon je een gokje wagen met iWhite, maar gelukkig zijn die er wel. Er is een tandbleekkit op de markt die deze financiële (en daarmee ook cosmetische) garantie biedt.

Een beter alternatief

Optimal White is het product waar ik het over heb. Ten eerste werkt dit product en ten tweede biedt het een niet-goed-geld-terug garantie, dus kun je het zonder zorgen uitproberen.

De keuze is natuurlijk aan jou, maar als ik een investering doe wil ik graag een garantie op succes hebben. Als je meer wilt weten over Optimal White, lees dan hier mijn review.

 

 

Laat een bericht achter: