De beste producten om zelf je tanden te bleken

Natuurlijk kun je naar de tandarts gaan om daar je tanden te laten bleken, maar hier hangt ook een fiks prijskaartje aan.

Zelf je tanden bleken, is dat een optie? Ja, dat is het zeker! Het is tegenwoordig veilig en heel erg gemakkelijk, en je bereikt er dezelfde resultaten mee als bij de tandarts! Misschien niet even snel, maar wel voor een veel aantrekkelijkere prijs!

Wij maakten een korte lijst met de beste tandenbleekproducten voor thuisgebruik die er op dit moment de markt zijn. Neem een kijkje en beslis… de keuze is aan jou!

bodrum-turkije-5-sterren-hotel-juli-2013

De #1: Optimal White

Optimal White is een eenvoudig te gebruiken product dat aan eigenlijk al je wensen voldoet.
De prijs zit goed, het is veilig en niet schadelijk, en er zit een niet-goed-geld-terug garantie op! Dat betekent dat als je binnen een week geen resultaat ziet, je gewoon je geld terugkrijgt.

Je kunt de Ultra White kit van Optimal White bestellen voor €59. Hierin zitten dan 2x een bleekgel van 10 ml, 4 bitjes, een opbergdoosje voor je bitjes en een LED-lampje.

Er kan dus eigenlijk niks misgaan! Daarom is Optimal White beslist de nummer 1.

Lees onze uitgebreide Optimal White test hier >>

7-1024x682

 

De #2 Opalescence

Opalescence is een goed werkend product waarbij je ook resultaat zult zien. De bleekgel bevat echter een hogere concentratie waterstofperoxide, waardoor het product enkel in combinatie met de tandarts mag worden toegepast. Je kunt het dus niet los op internet verkrijgen.

Niet alle tandartsen werken met Opalescence, dus moet je even kijken of er bij jou in de buurt een tandarts zit die het wel doet!
De prijs van een Opalescence set zit rond de €114,95. En hier komen natuurlijk ook nog de kosten van de tandarts bij om het bitje op maat te maken.
Alsnog is Opalescence goedkoper dan een tandartsbehandeling.

Lees onze uitgebreide Opalescense test hier >>

Opalescence_MainProduct_Image_EU

De #3 Pearl Drops White

 

Dit tandbleekproduct werkt niet met bitjes en gel, maar met een glanzer en activator. Dit zijn twee flesjes vloeistof die je op je tanden moet aanbrengen met een kwastje. Het droogt op, en na 20 minuten mag je het eraf poetsen.

Het voordeel is dat je met het fijne kwastje een beetje de plekjes tussen je tanden kunt bereiken, waar het vaak wat geler is.

Je kunt Pearl Drops White online of bij de drogist kopen voor €24,99.

pearl_drops_pure_bleaching_white

 

Voldoende geïnformeerd?

Hopelijk staat jouw ideale tandbleekproduct in deze lijst! Mocht je nog wat meer informatie willen over het bleken van je tanden, lees dan eens ons artikel over zelf thuis tanden bleken of kom meer te weten over waterstofperoxide. Ben je eruit? Kies dan een product uit bovenstaande lijst!

Laat een bericht achter: